Razmisljanja na razglas

09 Dec, 2011

Fantasticno!

— Autor snjezana @ 23:16
Iako to nije muzika koju ja najradje slusam, bila sam veceras sa mamom u drustvu na koncertu Miroslava Ilica. U prepunom Sava Centru, bilo je veselo od prve do poslednje pesme. Skoro pa na prve taktove su svi poustajali i poceli sa aplauzom u ritmu pesama, igrom i pevanjem. Kako rece Miroslav, otvara konkurs za najbolju publiku ali njegova je vec pobedila :)
 
Iako nisam znala bas sve pesme, djuskala sam i ja i pevala. Do duse iz zadnjeg reda nisam ovako malecka videla bas sve, ali za dobru atmosferu nije ni bilo potrebno. Pored nas su stajali jos neki ljudi sa kojima smo se svo vreme salili i igrali. Sutra stavljam i koju fotku, sada sam preumorna za to.


Komentari

  1. Glavno da ti je bilo lepo. Nedavno sam čula da je za pesmu "Devojka z grada" stihove napisao Dobrica Erić. Zato je tako dobra!

    Autor sanjarenja56 — 10 Dec 2011, 06:02

  2. Možda ćeš sada više slušati Miroslava.:)

    Autor biljanak — 10 Dec 2011, 07:14

  3. Bez obzira koju vrstu muzike volimo, Miroslav Ilić je neko koga treba poštovati. Nije podlegao grand modelu, ima kvalitetan glas i neguje pravu narodnu pesmu, prilagođenu današnjem vremenu. Veselja su nezamisliva bez njegovih pesama.

    Autor razmisljanka — 10 Dec 2011, 14:05


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me